vooraanzicht pand Eenkhoorn & Bakker ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS Genemuiden
Nijverheidstraat 51
8281 JD Genemuiden

T. 038 385 64 54
F. 038 385 47 12

www.eb-accountants.nl
info@eb-accountants.nl

Twitter

AED in dit gebouw aanwezig

Wie zijn wij

Ons kantoor - opgericht in 1980- is gevestigd te Genemuiden.

De dienstverlening die wij u als kantoor kunnen bieden behelst de diverse activiteiten op het gebied van administratieve dienstverlening ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, de agrarische sector, verenigingen en particulieren. Onze cliëntenkring bevindt zich met name in een wijde regio rond onze vestigingsplaats.

Door ervaring en kennis, maar ook door onze samenwerking met een aantal externe specialisten, kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de specifieke wensen en vragen van onze cliënten.

Niet alleen vertrouwen, klanttevredenheid, een snelle en kwalitatief hoogstaande service, een goede prijs/prestatieverhouding en persoonlijk contact, maar ook persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt, staan bij bij ons kantoor hoog in het vaandel. 

Geïnteresseerd? neem gerust contact met ons op, bel (038) 385 64 54 of mail naar info@eb-accountants.nl.

NIEUWS

Wetsvoorstel Werk en Zekerheid

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan het arbeidsrecht wordt drastisch gewijzigd Dit kan grote consequenties hebben voor uw positie als werkgever en de rechtsbescherming van de werknemer De wijziging gebeurt in drie fases De eerste fase treedt in werking...