Financiële administratie

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren. Dit is ook van groot belang voor uw eigen bedrijfsvoering. Met een administratie die op orde is, houdt u overzicht, kunt u ontwikkelingen signaleren en kunt u op tijd bijsturen en de juiste beslissingen nemen.

VOLLEDIG UITBESTEDEN
Wij  kunnen u veel werk uit handen nemen door periodiek (per maand/kwartaal) uw financiële administratie  en aangiften omzetbelasting te verzorgen. Dit doen wij correct, snel en tegen een aantrekkelijke  prijs. Wij beschikken over de modernste software, zodat wij zeer efficient onze werkzaamheden kunnen verrichten.  Zo heeft u actueel inzicht in uw cijfers en kunt u meer tijd besteden aan uw eigen bedrijfsvoering. U brengt uw administratie en haalt het dezelfde week weer op!

Desgewenst kunnen wij tussentijdse rapportages voor u samenstellen zodat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat.

Veel ondernemers geven de voorkeur aan een vaste prijsafspraak per maand, zodat ze weten waar ze elke maand aan toe zijn. Voor ons pakket aan diensten behoort een vaste prijsafspraak tot de mogelijkheden.

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BIJ U OP LOCATIE?
Voor een paar uur per week of per maand kunnen wij de gehele administratie bij u op kantoor verwerken in het boekhoudpakket van uw keuze. Wij hanteren hiervoor scherpe tarieven. U hoeft niet iemand in dienst te nemen (geen ziektekosten/vakanties etc.). Daarnaast zijn wij zeer flexibel. Is het druk, dan komen we extra. En als het wat rustiger is, komen we niet of minder vaak.

Ook voor het wegwerken van achterstanden of bij ziekte en verlof van uw medewerkers, zijn wij graag uw boekhouder op locatie.

 

CONTACT
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek.